128
Nije vredelo ubeđivanje: Lana Del Rey odbila da peva na veridbi Kim...

Nije vredelo ubeđivanje: Lana Del Rey odbila da peva na veridbi Kim i Kanyea!

128
SHARE

Semi-Exclusive... Lana Del Rey Leaving Urth Caffe

Kanye West očajnički je želeo da Lana Del Ray peva na njegovoj prosidbi Kim Kardashian, ali pevačica mu je jasno stavila do znanja da nije raspoložena za tako nešto.

Kanye je želeo Lanu jer je Kimina omiljena pesma njen hit “Young & Beautiful”, ali kako prenosi Radar Online, muzičarka ga je odbila bez razmišljanja. “Lana ga je ljubazno odbila, ali nije mu objasnila zašto ne želi da nastupi. Kanye je pokušavao da je ubedi, ali to nije vodilo nikud. Kanje je bio uporan, ali to mu nije pomoglo. Nakon toga, on je odlučio da unajmi čitav orkestar koji je odsvirao pesmu ‘Young & Beautiful’ za Kim, a on je na kraju ipak bio vrlo srećan kako je sve ispalo”, objašnjava neimenovani izvor.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

5 KOMENTARA

  1. Bravo Lana! Sta,da nije ona kakva kafanska  pjevacica pa da pjeva po  svakakvim svadbama i vjeridbama????Kanye i Kim misle da ako imaju para mogu svakoga kupiti. E pa,malo sjutra

  2. Pa normlno da nece.Kanye je jedan bezobrazni idiot a svi znamo kako je Kim postala poznata…I da jedna umjetnica poput Lane ide pjevat njima na svadbu.Pihhh.
    Bravo Lana!

  3. I ja bih ih odbila.I sutnula bi Kim u ono njeno vestacko dupe,izvinite na izrazu.Mnogo su oni umislili da su neko i nesto a ustvari su obicne spodobe.I cuj da peva Young and beautiful.Kim nije ni young ni beautiful ako cemo realno.

  4. Tako je, Lana! Šta umišljaju to dvoje ko su oni? pogotovo Kim Kardašijan…Došla je do slave zahvaljujući porniću i slikanju dupeta, a sad umišlja da je nekakav aristokrata. E pa malo sutra …Lana del Rey je istinski umetnik i naravno da ne peva na kojekakvim vašarsko-snobovskim predstavama…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.