1417
Nije više sam? Niall Horan predstavio devojku Amy Green!

Nije više sam? Niall Horan predstavio devojku Amy Green!

1417
SHARE

Niall često izjavljuje kako ga jurenje devojaka uopšte ne interesuje, ali najnoviji navodi medija govore da je studentkinja Amy Green osvojila njegovo srce.

null

Sunday Mirror prenosi kako je pevač već predstavio svojim prijateljima Amy kao svoju devojku, a čak je vodio i na X Factor prošle nedelje. “Niall je predstavio Amy ljudima kao svoju devojku, a izgledali su vrlo srećno, kako se čini. On je ljubio i mazio se s njom dok ljudi nisu gledali i izgleda da mu se jako sviđa.”, otkriva jedan izvor.

null

“Ona je izgledala vrlo otmeno i moram da kažem da deluju kao sjajan par. Još uvek su na početku, ali Amy je definitivno njegova devojka, a ne prijateljica.” Drugi izvor dodaje kao Niall još uvek ne želi da govori o Amy plašeći se reakcija fanova, ali navodi kako su njih dvoje definitivno više od prijatelja.

FOTO: SIPA

38 KOMENTARA

  1. Biće da su stvarno par :D. Baš mi je drago zbog Nialla :D. Zaslužio je da bude srećan. Slatka mu je djevojka, dobro da nije neka puno starije od njeg xD.

  2. dragi bravo.izvinjavam se na recniku ali ne seri!!!prvo pises da se muva sa demi,pa sa onom babom….pa onda ova likusa koja uopste nije njegova devojka nego od njegivog naj druga….tako da…

  3. Biće da su stvarno par  . Baš mi je drago zbog Nialla  . Zaslužio je da bude srećan. Slatka mu je djevojka, dobro da nije neka puno starija od njega xD.

  4. Prelijepa je, prelijep osmije,prelijepe oči *-* preslatki su, i dobro je da nije slavna, jer ovako će im bolje ići :) nekim je sa srećom <3

  5. Ušla sam u pretraživanje za Green Day i naletela na ovo na početku, moje pitanje glasi: WHY?
    Kakve veze ima Niall sa Green Dayom????????? LOL -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.