Start Stars Hot News! Nije spreman za brak: Miley Cyrus u depresiji jer je Liam odložio...

Nije spreman za brak: Miley Cyrus u depresiji jer je Liam odložio venčanje

SHARE

Tokom proteklih nekoliko meseci veza Miley Cyrus i Liama Hemswortha je u krizi, a poslednje informacije govore da su odlučili da odlože svoje planirano venčanje za najmanje dve godine. prema rečima izvora, Miley nije želela da se donese ovakva odluka i Liam je bio taj koji je želeo da se venčanje odloži.

Slavni par negirao je tvrdnje da su okončali svoju godinu dana dugu veridbu nakon što je Liam viđen kako napušta jednu žurku u društvu glumice January Jones u februaru. Ipak, nisu uspeli da utišaju sve glasine o njihovoj vezi i i dalje se priča o mogućem raskidu. Prema rečima izvora, Liam još uvek nije spreman za brak i samo je želeo malo više slobode od svoje devojke pošto nije spreman da se skrasi.
“Venčanje je trenutno odloženo. Kada su se Miley i Liam verili, on je mislio da će to biti duga veridba i da će i dalje imati malo slobode u svom životu. Ali Miley je insistirala da se venčaju što je ranije moguće”, rekao je izvor za RadarOnline i dodao da je Liam otputovao u Australiju nedavno jer je želeo malo slobode. “Samo je pukao i rekao da nije spreman, što je uznemirilo Miley jer je oduvek insistirala da se udaju u roku od godinu dana. Ona je jako tužna, ali razume da ga možda previše pritiska”, kaže izvor. Ali i pored ovih problema, njih dvoje još uvek nisu raskinuli, pošto Miley toliko voli Liama, da je prihvatila da će morati malo da sačeka.

Autor: Life Content
Foto: Fame

OSTAVI KOMENTAR