121
Nije šala: Momak upao u kuću Taylor Swift, tvrdi da joj je...

Nije šala: Momak upao u kuću Taylor Swift, tvrdi da joj je dečko!

121
SHARE

null

Pre nekoliko sati Taylor je prošla kroz pravu dramu – naime, 24-godišnji muškarac uhapšen je danas u njenoj kući u Nešvilu, a policiji je rekao kako je pevačici hteo da čestita rođendan.

Jacob Kulke, kako glasi ime ovog mladića uhapšen je u 1.45 ujutro (7.45 po našem vremenu) a uporno je tvrdio kako je on Taylorin dečko. Da nije baš reč o bezazlenom incidentu govori i podatak da je Kulke već ranije osuđivan. Naime, 2010. bio je u zatvoru zbog nasilja, nepriličnog ponašanja ali i posedovanja droge, za šta je osuđen na 13 meseci robije.

9 KOMENTARA

  1. Oj bože , ovo danas ništa nije ok , prvo htjeli napast Justina neki retardi još sad i ovaj kreten … Sve budale bože o.O

    • Znamo da je to jako tragicno, ja sam se zamalo rasplakala kada sam procitala clanak, ali ipak bravo je teenagerski casopis i sajt, pa objavljuju o poznatima ali ce sigurna napisati nesto o tome kada bieber ili 1D tweetuju o tome ili tako ness 

      • Baš tako Fangirl…užasne stvari se dešavaju gotovo svaki dan, ali Bravo se ne bavi takvim temama. Ispratićemo kako će slavni reagovati na ovakve stvari kao i uvek.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.