603
Nije joj svejedno: Selena Gomez povređena time što Justin Bieber menja devojke...

Nije joj svejedno: Selena Gomez povređena time što Justin Bieber menja devojke kao na traci

603
SHARE

Selena Gomez Performs

Justin Bieber svakodnevno je zbog loših stvari na naslovnicama tabloida a informacija da je on proveo noć sa jednom Brazilkom pre par dana, posebno je pogodila Selenu Gomez.

Da podsetimo, 26-godišnja Tati Neves objavila je snimak Justina dok on spava u krevetu svog hotela, a ona je kasnije ispričala novinarima kako su njih dvoje proveli noć zajedno. “Ono što je Tati rekla povredilo je Selenu jer je ona još uvek vezana za Justina i ne želi da zna šta on radi iza zatvorenih vrata”, priča jedan izvor za HollywoodLife. “Njoj Justin nedostaje. On više nije ista osoba u koju se zaljubila i tužna je zbog njega jer on sebi dozvoljava previše toga.”

Selena Gomez Performs

Svetski mediji i dalje uporno pišu kako Selena odbija da izlazi sa momcima ne zbog toga što u ovom trenutku ne želi vezu kako ona priča, već jer još uvek nije prebolela Justina i potajno se nada da će se stvari promeniti, iako se njena najbolja drugarica Taylor Swift oštro protivi toj ideji.

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

24 KOMENTARA

  1. i sad je justin kriv??
    oni vise nisu zajedno i on moze radit sto mu volja..
    da ga voli bila bi s njim i uz one najteze trenutke koje je tad prozivljavo.

  2. Koliko mje je samo puta Justin pokusao da se pomire,a ona nijednom..postujem Sel,cak sto vise omiljena mi je pevacica.Ali ovde je sama kriva.Ako ga voli nek mu se vrati rako ce i on prestati pravi ove skandale,sto ix vec i pravi u poslednje vreme!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.