Start Stars Hot News! Nije je preboleo: Nick Jonas predstavio pesmu posvećenu Miley Cyrus

Nije je preboleo: Nick Jonas predstavio pesmu posvećenu Miley Cyrus

SHARE

Jonas Brothers vratili su se na scenu ove nedelje koncertom u Njujorku, a Nick Jonas iskoristio je tu priliku da predstavi svoju pesmu, za koju smo ubeđeni da govori o Miley.

null

Za vreme šoua momci su izvodili svoje zajedničke ali i solo pesme a Nick se u jednom trenutku obratio prepunoj dvorani rekavši koliko se mučio da napiše reči za pesmu pod nazivom “Wedding Bells”. “Trenutno snimamo novi album, što je dobro i loše…Moramo da se bacimo na teme zbog kojih se osećamo neprijatno i da pišemo o njima…Morate da napišete pesmu i posle se izvinete za nju. Mislim da nikad nisam napisao pesmu zbog koje se osećam ovoliko neprijatno. Prošle godine desile su se neke stvari koje su uticale na mene u tom trenutku…ovo je ‘Wedding Bells.’

null

Kako prenosi MTV.com, deo stihova glasi: “Ona kaže, ‘Možeš li da čuvaš tajnu/ceremonija je dogovorena za jun/znam da je na brzinu ali toliko ga volim/nadam se da ćeš ga uskoro upoznati…” a kasnije se može čuti i “Ne želim da volim, ukoliko to nisi ti/Ne želim da čujem svadbena zvona/Možda možemo da probamo još jedan poslednji put/Ali ne želim da čujem svadbena zvona.” Sve ovo zaista upućuje na samo jedno – nedavno odluku Miley da se veri za austalijskog glumca Liama Hemswortha, što je očigledno jako teško palo Nicku, koji ne može da preboli što ju je izgubio.

OSTAVI KOMENTAR