2036
Nije gotovo: “Twlight” dobija nove nastavke?

Nije gotovo: “Twlight” dobija nove nastavke?

2036
SHARE

Stephanie Meyer, Robert Pattinson i Taylor Lautner već su nagovestili da će se možda biti još filmova smeštenih u “Sumrak saga” univerzum.

null

Za vreme pres konferencije u Torontu, njihove kolege Daniel Cudmor i Charlie Bewele su izjavili kako bi u narednim nastavcima veliku ulogu mogao da ima Volturi, drevni vampirski klan. “Mnogo je ljudi koji su raspoloženi da nastave razvoj sage i sve je na filmskoj kući i Stephanie Meyer. Poslednji film povezuje sve što se desilo do sad, ali ima toliko materijala o Volturiju. Osećate da postoji taj veliki nepoznati svet koji je sad oživljen.” Da li zaista ima p

19 KOMENTARA

 1. NeeeeEEEE.. Sumnjam da iko od vas zna to. Citala sam Twilight 2009. msm i nedavno sam cula kako se to zapravo radi o religiji koja govori da u momku smes da imas samo jednug momka i sex pre braka nista. I oni koji su procitali zadnju knjigu videli su da je to 40% knjige kako je ona sada jaca i onda kako njena beba raste pa na kraju nista nije ni bilo samo su popricali i kraj. Pomirite se sa tim, Stephanie Meyer je ostala bez inspiracije, pomirite se sa tim!! Znam da cu zbog ovoga dobiti -43 likea i puno hejtova ali ozbiljno Twilight je sranje! 1. knjiga je imala potencijala ali od tada – sve nizbrdo.. Nece biti nove knjige/filma i ako bude bi ce sve na istu foru ili iskopirano iz Hunger Games.. A prodavace se i bice film samo zato sto je to “Twilight”

 2. Forever is just the beginning, so… :)♥

  Odgledala sam Praskozorje 2 i nekako mi fali nesto tu. Recimo da vidim da li su Dzejkob i Renesme srecni, ali opet sve bi se vodilo oko Volturija.
  Nema veze, molim se Bogu da ima nastavak.

 3. Edward-ljubav najveca!<3
  Otkad sam pogledala oprvi dio u roku od 3 dana sam odgledala sve dijelove,oduševila sam se,ne mogu da vjeurjemda ne ko mrzi ove filmove,pa savršenstvo je..naravnmo nebi ovo ovako dobro bilo da edward i bella nisu dočarali svojom ulogom scene filma…
  VOLIM VAS NAJVISE! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.