Start Stars Hot News! Nicollette Sheridan: Zlostavljao me producent “Očajnih domaćica”

Nicollette Sheridan: Zlostavljao me producent “Očajnih domaćica”

SHARE

Američka glumica Nicollette Sheridan, poznatija kao Edie Britt iz “Očajnih domaćica”, tuži producenta serije Marca Cherryja zbog fizičkog zlostavljanja.

Nicollette se na Marcovo ponašanje požalila glavešinama ABC-ja, a da se njemu to nije svidelo, dokazao je ubivši lik Edie Britt koju je Nicollette glumila u hit-seriji. To se pak nije svidelo Nicollette jer je izgubila milione dolara, pa sada, dve godine nakon incidenta, od producenta traži 20 miliona dolara zbog fizičkog napada, polne diskriminacije i zlostavljanja. Takođe je rekla kako ju je Marc učestalo nazivao pogrdnim imenima te da ju je jednom prilikom na setu udario šakom u lice.

Glumica takođe tvrdi kako je upravo Marc Cherry zaslužan za neprijateljsku atmosferu na setu i dodaje kako se “ponašao izrazito nasilno i agresivno” te da je svoj bes usmerio i na njenu koleginicu Teri Hatcher. Naime, nakon što se i ona požalila rukovodstvu ABC-ja, Marc je navodno izjavio kako se nada “da će Teri Hatcher udariti automobil i da će umreti”. U ABC-ju kažu kako su istražili niz optužbi koje je glumica iznela prošle godine i zaključili da su neutemeljene, ali i navode kako će istražiti i njene poslednje optužbe usmerene na producenta “Očajnih domačica”.

OSTAVI KOMENTAR