130
Nicollette Sheridan od suda dobila odobrenje za tužbu protiv ABC-ja i tvorca...

Nicollette Sheridan od suda dobila odobrenje za tužbu protiv ABC-ja i tvorca “Očajnih domaćica”

130
SHARE

Nicollette Sheridan dobila je od Višeg suda u L.A.-u odobrenje da nastavi s tužbom protiv tvorca “Očajnih domaćica” Marca Cherryja i televizijske kuće ABC. Sudija Elizabeth Allen rekla je glumici da je njena tužba za navodni napad i povrede, seksualno nasilje i diskriminaciju te diskriminaciju zbog godina, nakon čega je Nicollette izbačena iz serije, valjana. Protiv toga su se pobunili advokati ABC-ja, no sudija je svoje rekla.

Bivša “očajna domaćica”, koja je u seriji glumila Edie Britt, tužila je ABC i Cherryja i tražila odštetu od 20 miliona dolara tvrdeći da ju je on udario po licu i smenio. Ona se požalila kući, koja je nakon provedene istrage došla do zaključka da ju je Marc “blago potapšao” po licu kako bi je usmerio na scenu koju je snimala. Nakon toga ABC je odlučio da ne poduzima ništa, već je Sheridan obavestio da će njen lik u seriji biti ubijen, a ona će ostati bez angažmana. Sheridan je u aprilu podigla tužbu koju je sudija sada odobrila.

6 KOMENTARA

  1. Hahaha koje njesra, sva je zategnuta i namazana.Izbacili je iz serije pa sad oce jos para pa ih tuzi :D ada cus, pametna zena, 20 miliona u dzep i nista joj vise ne trebaju pfff O.o

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.