192
Nicole Scherzinger zove One Direction “malim huljama”

Nicole Scherzinger zove One Direction “malim huljama”

192
SHARE

Mnogi žele da za sebe prisvoje zasluge za uspeh One Directiona, a Nicole Scherzinger na to polaže pravo, jer je sudila u X Factor kad je grupa formirana.

null

Nicole međutim nikad nije dobila zahvalnicu od članova 1Dja koji su u međuvremenu osvojili svet svojim pesmama. “Te male hulje, nisam dobila ni cveće od njih, čekam”, rekla je Nicole za Sugarscape. “Ludo je koliko su popularni sad, upravo su nastupali na Olimpijadi a izgleda kao da su juče bili na audiciji.”

FOTO: SIPA

24 KOMENTARA

  1. Kad se vidi naslov,naravno da svi pomisle da je to rekla ozbiljno,u nekoj izjavi kako ih mrzi i slično. Ona se zapravo samo šalila,i za cijelu ovu pometnju je kriv onaj koji je napisao ovakav naslov.
    Dalje,naravno da je svako zaslužan sam za svoj uspjeh :)
    @Jerry  Očigledno je da si ti samo još jedan ljubomorni Belieber. Oni nisu njegove kopije a plus ni jedan od njih ne podsjeća na njega ni izgledom ni glasom. Ako nisi znao/znala, Justin je onaj kome glas još uvijek nije mutirao,ali to zapravo uopšte nije toliko bitno… Pogledaj neki intervju 1D i čućeš koliko su im glasovi drugačiji nego kad pjevaju i djeluju mnogo zrelije. Naravno,to ne znači da su im glasovi u pjesmama kompjuteski obrađeni,nego da jednostavno donekle promjene glas kada pjevaju,što radi i Justin. Našminkani jesu,ali oni barem priznaju da ih šminkaju za nastupe i fotografisanja.  Sasvim očigledno je da to radi i Bieber,samo što on to nikada nije objavio.Imaš pravo da ne koga ne voliš,ali i dalje moraš imati barem malo poštovanja prema onome što su oni uspjeli u životu.  Ni ja ne volim Justina,ali opet,svaka mu čast ,jer je stvarno talentovan i zasluženo ima puno nagrada i bla,bla.. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.