210
Nicole Scherzinger želi ponovo da oformi The Pussycat Dolls?

Nicole Scherzinger želi ponovo da oformi The Pussycat Dolls?

210
SHARE

 photo 021_zpsa565f13f.jpg

Nicole je sve iznenadila rekavši kako joj nedostaju devojke iz benda kao i da ne bi isključila mogućnost da se grupa jednog dana okupi.

 photo 04_zpsd4d4095a.jpg

U intervjuu za radio stanicu Kiss FM koji je objavljen danas, ona kaže: “Volim devojke, nedostaju mi, želim im sve najbolje. Ne vidim razlog zašto se ne bismo okupile u budućnosti. Ali u ovom trenutku sam jako uzbuđena zbog napornog rada koji ulažem u izlazak svoje muzike.” Nicole je u prošlosti nekoliko puta izjavila da je sav teret pevanja u grupi padao na njena leđa, a ni njene koleginice joj nisu ostale dužne, govoreći kako je Nicole želela svu slavu za sebe, pa je uvek bila u prvom planu. Ipak, izgleda da su sukobi iz prošlosti zaboravljeni!

IZVOR: Life Content

12 KOMENTARA

  1. I ja bih voljela kad bi se ponovo okupile!…. *_* :P PCD<3<3<3 ^.^ =)

  2. Zaista bih volela. Obozavala sam ih. Super su mi sve, ali Melody i Nicole su mi bile omiljene, bilo bi super da se vrate, moja omiljena njihova pesma je When I grow up. :):):)

  3. Vi sto pricaste gadosti o Nicole treba da idete da se obesite,idioti :S
    Nicole i devojke iz benda nikada nisu bile u svadji,to su sve mediji smislili i napuhali da bi imali o cemu pisati.I Nicole ima veoma uspesnu solo karijeru i podrzava ostale iz grupee sta god da rade.Ja bih bila najsrexnija na svetu da se Dollsice ponovo okupeeeee,obozavam ih <3 :D

  4. Mileyyyyyyyyy Solo karijera joj je na vrhu, a gde su ostale iz grupe. Propadaju…:( Voleo bih da se okupe, ali vise volim Nicole samu.. A vi sto pricate gadosti idite odakle ste dosli…:D @NicoleScherzy is the best!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.