Start Stars Hot News! Nicole Scherzinger uplovila u svet mode

Nicole Scherzinger uplovila u svet mode

SHARE

Nicole Scherzinger, pevačica popularne grupe Pussycat Dolls, mikrofon će nakratko zameniti poziranjem pred objektivom fotoaparata, ali ovoga puta za novac, a ne slavu.

Zgodna je crnka, uz snimanje svog prvog solo albuma, našla još jedan način kako da što pre preboli prekid s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom. Potpisala je ugovor s modnom agencijom Wilhelmina International, za koju su već radile neke njene slavne koleginice, poput Fergie, Beyonce, Katherine Heigl, Ciare, Zoe Saldane i Alexandre Richards.

Sklapanje posla proslavljeno je na holivudskom partyju u organizaciji Francesca Coste, dizajnera modne kuće Calvin Klein, na kojem su pevačici društvo pravile Kate Bosworth, Penelope Cruz i Kellan Lutz.

“Kao tinejdžerka bila sam vrlo sramežljiva i pomalo čudna. Uvek sam se osećala kao ružno pače i smatrala sam se ružnom sve dok nisam počela pevati u bendu”, izjavila je tridesetjednogodišnja pevačica za američke medije. “Tek sam tada otkrila kako prava lepota dolazi iznutra i da svaka žena ima to u sebi. Svaka žena može biti lepa, samopouzdana, jaka i seksi”, dodala je Nicole.

OSTAVI KOMENTAR