416
Nicole Scherzinger uplovila u svet mode

Nicole Scherzinger uplovila u svet mode

416
SHARE

Nicole Scherzinger, pevačica popularne grupe Pussycat Dolls, mikrofon će nakratko zameniti poziranjem pred objektivom fotoaparata, ali ovoga puta za novac, a ne slavu.

Zgodna je crnka, uz snimanje svog prvog solo albuma, našla još jedan način kako da što pre preboli prekid s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom. Potpisala je ugovor s modnom agencijom Wilhelmina International, za koju su već radile neke njene slavne koleginice, poput Fergie, Beyonce, Katherine Heigl, Ciare, Zoe Saldane i Alexandre Richards.

Sklapanje posla proslavljeno je na holivudskom partyju u organizaciji Francesca Coste, dizajnera modne kuće Calvin Klein, na kojem su pevačici društvo pravile Kate Bosworth, Penelope Cruz i Kellan Lutz.

“Kao tinejdžerka bila sam vrlo sramežljiva i pomalo čudna. Uvek sam se osećala kao ružno pače i smatrala sam se ružnom sve dok nisam počela pevati u bendu”, izjavila je tridesetjednogodišnja pevačica za američke medije. “Tek sam tada otkrila kako prava lepota dolazi iznutra i da svaka žena ima to u sebi. Svaka žena može biti lepa, samopouzdana, jaka i seksi”, dodala je Nicole.

2 KOMENTARA

  1. da t oje za poznata modne agencije bila je ona u brazilu na preskonferencija, prvo je bila fergie modno lice za te agencija ali sada je nicole… susak se da ce 2010 bidi godinu na nicole pocinje njena solo karijera duet sa jay sean, filmove, moda i se to … Najnova vest nicole i lewis ponovo zajedno naskoro svadbu

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.