134
Nicole Scherzinger: Tužna jer joj ne pripada deo novca One Directiona

Nicole Scherzinger: Tužna jer joj ne pripada deo novca One Directiona

134
SHARE

null

Pevačica je bila u žiriju X Factora kad je One Direction formiran, pa se Nicole našalila kako joj je žao što nema pravo na deo njihove zarade.

Nicole je među prvima prepoznala talenat Nialla Horana, Liama Paynea, Harryja Stylesa, Louisa Tomlinsona i Zayna Malika, koji su se prijavili te 2010. godine kao solo pevači. Upravo je ona predložila da momci naprave bojbend i ta odluka donela im je sadašnju zaradu od čitavih 100 miliona funti. U intervjuu koji je dala za Fabulous magazin, Nicole kaže kako je tužna jer nije nagrađena za svoj doprinsos. “Simon Cowell to zaboravlja ili se pravi da je zaboravio. Kažu mi da je snimak tog događaja misteriozno nestao! Pomislila sam, ‘Vau, ovi momci!’. Niti jedan od njih nije bio dovoljno jak kao pojedinac ali su strava grupa. Sve devojke će želeti da ih vide zajedno. I vidite šta su napravili. Tako mi je žao što nemam pravo niti na jedan deo od svega.”

10 KOMENTARA

  1. “Niti jedan od njih nije bio dovoljno jak kao pojedinac, ali su strava grupa.” Hahahaha etoo jos jedan dokaz da oni ustvari i nemaju bas neki talenat nego se fufice loze na njih samo zbog britanskog akcenta. :)

    • Ma da nemaju talenat.Jesi li ti normalna?Pa da nemajui talenat ne bi bili ovako uspesni.Pa mozda Nicole misli da nemaju talenat ali milioni i milioni devojaka misle da imaju talenat.BTW nauci sta znaci rec fufa.

  2. @MOLLY DIRECTIONER
    Ne sine,Nicole nije glupa uopste,jer da nje nije bilo ne bi bilo ni 1D,kontass ??
    A ako je neko glup,onda je to tvoj komentarr :-***

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.