381
Nicole Scherzinger traži od Lewisa Hamiltona da joj se posveti do kraja

Nicole Scherzinger traži od Lewisa Hamiltona da joj se posveti do kraja

381
SHARE

X Factor press launch held at The May Fair Hotel - Arrivals

Kako prenose američki mediji, pevačici Nicole Scherzinger je svega dosta! Nakon više raskida i pomirenja sa dugogodišnjim dečkom Lewisom Hamiltonom, ona je odlučila jasno da mu stavi do znanja šta očekuje od njega.

“Rekla je Lewisu kako želi da joj on posveti mnogo više vremena”, prenosi jedan insajder za časopis Closer. “On sve shvata vrlo ozbiljno ovog puta i čak je napravio prostor za poslednjih šest nedelja X Factora kako bi mogao da bude u svakom šou. Složio se i da se preseli s njom u Ameriku na tri meseca, kako bi joj i tamo pružao podršku.” Ranije ovog meseca pričalo se kako je Nicole voljna da se vrati Lewisu, ali samo pod uslovom da je on uskoro oženi.

Autor: Life Content

11 KOMENTARA

  1. batalite sa tim dopisivanjem vise…Ja stvarno mislim  da Nicole zasluzuje svu srecu sveta,msm kad gledam kako bodri i podrzava takmicare X Factora,shvatim koliko je dobra osoba,toliko puta je pustila suzu za ljude koje vidi prvi put u zivotu,govori im da je inspirisu…Divna je,i mislim da je vreme da Lewis nesto ozbiljno preduzme…ako ne nek nastavi svako svojim putem,i nacice ona vec nekoga…ali posto je on voli,volela bih da bude sa njim,ili sa Enriqueom,znam da ima devojku,ali tako su slatki zajedno.

  2. Ovo dopisivanje preko komentara je malo annoying narode -.-
    Nicole apsolutno zasluzuje da joj se Lewis vise posveti,uvijek je bila tu za njega i uvijek ga je podrzavala na trkama,a on je tu za nju samo izmedju dvije sezone u F1 O.o.Ako nece da je ozeni i da ima djecu sa njom,neka je pusti vise.On izgleda nije svjestan kakvu je zenu imao pored sebe,pa muskarci luduju za njom,sve bi uradili za nju,a on je zavlaci :S

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.