511
Nicole Scherzinger raskinula sa Lewisom Hamiltonom preko telefona

Nicole Scherzinger raskinula sa Lewisom Hamiltonom preko telefona

511
SHARE

Celebrities Arrive at the "MIB 3" UK Premiere

Slavni par, pevačica Nicole Scherzinger i vozač Formule 1 Lewis Hamilton ponovo su raskinuli pre nekoliko dana, a u javnost je sad dospela informacija da je Nicole ta koja nije više želela da oni budu zajedno.

Pevačica koja ima 35 godina, želela je da se skrasi, odnosno da se uskoro uda i dobije decu, što se Lewisu baš i ne dopada. “Nicole je želela kraj. Bila je frustrirana što Lewis nije želeo da učini korak napred, pa mu je ona poručila kako ga više neće čekati”, prenosi jedan izvor za Star magazine. “Na kraju se sve završilo žestokom svađom na telefonu jer je ona poludela nakon što je on neubedljivo rekao ‘Možda se verimo tamo negde sledeće godine.”

"Jack Reacher" London Premiere

“Lewis joj je poručio da mu se ne žuri sa venčanjem. A što se tiče Nicole, ovo je bila kap koja je prepunila čašu. Rekla mu je da ako ne želi da stvari pomeri na sledeći nivo, onda ona nastavlja bez njega”, dodaje isti insajder. Navodno, Lewisu je posle svega krivo i misli da je pogrešio. “Pogrešno je procenio koliko Nicole želi da se uda i postane mama. Bio je u šoku kad je ona raskinula s njim.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

12 KOMENTARA

  1. Naslov je takav kao da ga je u inat nazvala samo da raskine, a posvadjali su se preko telefona i ‘neplanirano’ raskinuli. Pravo mi je zao, bili su prelijep par <3

  2. Pitanje za bravo,zbog cega u svakom casopisu konstantno pisete o istim zvezdama? Pre je casopis bio extra i svaki br sam zeljno iscekivala ali sad je monotono i casopis je postao skup….samo ste stavili masan papir i ponekad ubacite uloske….

  3. Pa mislim da je u pravu,do kad ce ga cekati? Pet godina su zajedno,ona zeli i decu,i vise puta su raskidali zbog toga..Ako dosad nije shvatio,neka mu je sad..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.