Start Stars Hot News! Nicole Scherzinger raskinula sa Lewisom Hamiltonom preko telefona

Nicole Scherzinger raskinula sa Lewisom Hamiltonom preko telefona

SHARE

Celebrities Arrive at the "MIB 3" UK Premiere

Slavni par, pevačica Nicole Scherzinger i vozač Formule 1 Lewis Hamilton ponovo su raskinuli pre nekoliko dana, a u javnost je sad dospela informacija da je Nicole ta koja nije više želela da oni budu zajedno.

Pevačica koja ima 35 godina, želela je da se skrasi, odnosno da se uskoro uda i dobije decu, što se Lewisu baš i ne dopada. “Nicole je želela kraj. Bila je frustrirana što Lewis nije želeo da učini korak napred, pa mu je ona poručila kako ga više neće čekati”, prenosi jedan izvor za Star magazine. “Na kraju se sve završilo žestokom svađom na telefonu jer je ona poludela nakon što je on neubedljivo rekao ‘Možda se verimo tamo negde sledeće godine.”

"Jack Reacher" London Premiere

“Lewis joj je poručio da mu se ne žuri sa venčanjem. A što se tiče Nicole, ovo je bila kap koja je prepunila čašu. Rekla mu je da ako ne želi da stvari pomeri na sledeći nivo, onda ona nastavlja bez njega”, dodaje isti insajder. Navodno, Lewisu je posle svega krivo i misli da je pogrešio. “Pogrešno je procenio koliko Nicole želi da se uda i postane mama. Bio je u šoku kad je ona raskinula s njim.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR