229
Nicole Scherzinger proziva Justina Biebera: “Važno je biti tačan”

Nicole Scherzinger proziva Justina Biebera: “Važno je biti tačan”

229
SHARE

null

Posle priča kako je Justin Beiber razočarao fanove kašnjenjem na svoj koncert u Londonu oglasila se i Nicole Scherzinger koja kaže da su takve stvari nedopustive i da se njoj ne dešavaju.

“Moj tim vodi ovaj brod kao da smo u vojsci. Kod mene je sve u savršenom redu”, rekla je pevačica za časopis Digital Spy. “Kad imate mnogo mladih fanova kao što je slučaj kod mene, važno je da ste tačni. Posebno ako znate da ih sledećeg dana čeka škola!”

null

Nicole sticajem okolnosti trenutno odseda u istom hotelu gde je i Justin Bieber a očigledno nimalo ne odobrava njegovo ponašanje, objasnivši kako ona lično nikad ne bi čekala nekog ko toliko kasni. “Mislim, da je u pitanju Whitney Houston, čekala bih. Suviše sam stara da bih ostajala do kasno ovih dana, tako da nemam strpljenja za takve stvari.”

IZVOR: Life Content

23 KOMENTARA

  1. @SelenaGomez  kao sto si ti vec neki rekli… Idi citaj bukvar…:D Kao druge…Nicole Je prezgodna za svoje godine a kao trece ako imas bolje postavi sliku…:D a BRAVO tim molim da ubuduce ukljanja pogrbne komentare….Posto sam video gore da je draga @selenagomez rekla da je nicole kurva…A video sam da je neko komentarisao da bi i Nicole kasnila na svoje koncerte da je zvezda kao ovo biberce…:D Batalite to…Nicole je svakog dana u drugoj zemlji…sto zbog nasstupa a pre toga zbog x factora tako da oladite BIBER fanovi….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.