793
Nicole Scherzinger poludela na dečka nakon što je on doveo 10 devojaka...

Nicole Scherzinger poludela na dečka nakon što je on doveo 10 devojaka u hotelsku sobu

793
SHARE

Pevačicin dečko, vozač Formule 1 Lewis Hamilton dobio je ozbiljne kritike nakon što je do 5.30 ujutro imao privatnu zabavu sa 10 devojaka u svom luksuznom apartmanu.

null

Lewis je sve poricao, ali se ipak pojavila fotka na kojoj ljubi jednu devojku, za koju je kasnije rekao kako mu je samo prijateljica. Ipak, The Sun prenosi da je Nicole jako ljuta zbog svega: “Ona ne može da veruje kako je on toliko ne poštuje. Nije to ponašanje kakvo očekuje od njega. Lewis je u ozbiljnim problemima.”

null

Par je već imao problema i jedan raskid, a sad se priča i da Lewisu jako smeta što će njegova devojka biti sudija u šou X Factor. “Nicole se sprema za svoju veliku ulogu u britanskom X Factoru i sve ovo joj stvarno ne treba. Njihova veza je već pod konstantnom presijom jer on zbog posla putuje širom sveta. Ona je jako ljuta zbog incidenta.”

FOTO: SIPA

8 KOMENTARA

  1. Ona je meni prelijepa i najbolja pjevacica cura ima glas, a ne znam sta ce mu 10 cura pored nje ovakve bolja je od svih njih -.-

  2. Majmuncina jedna,malo mu je to sto ona cini sve za njega,ide mu na sve vaznije trke i podrzava ga,plakala je bre od srece kad je postao svetski prvak,a on joj ovako vraca! o.O 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.