275
Nicole Scherzinger optužena da je “rasturila” The Pussycat Dolls

Nicole Scherzinger optužena da je “rasturila” The Pussycat Dolls

275
SHARE

null

Bivša članica popularne ženske grupe, Carmit Bachar otkrila je “pravi” razlog zbog čega se tako popularan sastav raspao, a tvrdi da je problem napravila Nicole.

Carmit kaže da je Nicole bila strašno ljubomorna na Ashley Roberts jer se ispostavilo da zgodnu plavušu publika više voli da gleda od nje. Govoreći za The Sun, Carmit je rekla: “Nicole je bila ljubomorna na Ashley. Osećala je da je ona ugrožava – mislila je da će se Ashley više sviđati ljudima zbog svog izgleda. Ashley ima tu pravu američku lepotu – plavu kosu, plave oči. To je izgled koji Nicole nikad nije mogla da ima.” Da li vam ova priča zvuči verovatno?

null

FOTO: FAME

9 KOMENTARA

  1. Nicol je pre, pre, prelijepa..  Ashley mozda izgleda dobro, ali Nicol ima sve. I izgled, harizmu i ,ono sto je najbitnije i sto je dovelo do toga da bude glavna u bendu, glaaaas !!! 
    P.s. Poslusajte “Phantom of the opera” i shvaticete o cemu pricam.

  2. meni ne zvući iskreno .. meni je Nicole uvijek bila najbolja i najljepša u toj grupi i da nje nije bilo mnogo toga ne bi bilo u TPD … :)

  3. Ova Carmit je grupu napustila 2007. godine,kako ona zna sve ovo ?! A Ashely je sad puno popularna u Americi u pm -.- svi spominju  Nicole samo da bi dosli u medie.Kako se kaze “Za dobrim konjem se prasina dize” Nicole *____* :D

  4. maa daaaaj bree,glupoost,sve su se slozile da svaka krene svojim putem,Ashly jest da je zgodna i lepa,ali Nicole je Nicole :) <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.