Start Stars Hot News! Nicole Scherzinger oduševila Toma Odella: Ona je jedna od najboljih pevača koje...

Nicole Scherzinger oduševila Toma Odella: Ona je jedna od najboljih pevača koje sam upoznao!

SHARE

tom nicole

Tomu Odellu ispunili su se snovi kada je dogovorio saradnju sa Nicole Scherzinger. Njih dvoje snimiće duet za njen drugi studijski album, i oboje su presrećni zbog toga.

Tom Odell otkrio je na V festivalu da ga je bivša članica grupe “Pussycat Dolls” oduševila svojim vokalnim sposobnostima. Prošle nedelje, na Instagramu su oboje objavili fotografije koje su nastale dok su zajedno radili na studiju, a čini se da će ova saradnja biti i početak jednog velikog prijateljstva.
“Ona je jedna od najboljih pevačica sa kojima sam imao zadovoljstvo da budem u prostoriji, oduševila me je”, rekao je Tom za MTV News UK, i dodao da ga nije oduševio samo njen muzički talenat: “Ona je tako cool. Srećan sam što sam je upoznao, mislim da sada mogu da je ubrojim u svoje prijatelje!”

nicole

Pevač nije želeo da otkrije previše o njihovoj pesmi, tako da ćemo morati da sačekamo novembar kada će Nicole objaviti novi album. Ona je u razgovoru za Digital Spy rekla da je album energičniji i veseliji, nego što je to bio njen album prvenac “Killer Love”.
“Dosta pesama koje smo do sada snimili su dens. U poređenju sa ‘Killer Love’, ovaj album je energičniji, veseliji, zabavniji”, ispričala je Nicole.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR