114
Nicole Scherzinger o Lewisu Hamiltonu: Viđamo se, ali samo smo prijatelji!

Nicole Scherzinger o Lewisu Hamiltonu: Viđamo se, ali samo smo prijatelji!

114
SHARE

LONDON: "Men In Black III" UK Premiere

Nicole Scherzinger potvrdila je da se zaista ponovo viđa sa Lewisom Hamiltonom, ali istovremeno napominje kako su njih dvoje u ovom trenutku samo prijatelji.

“Mi smo samo prijatelji. Samo prijatelji. Mi smo se ovaj, sreli samo da popričamo jedne noći. To je sve”, otkrila je pevačica za časopis The Sun. Ipak, ona priča i kako je jako teško prebolela njihov raskid ali i da svoje privatne probleme ne nosi na posao. “Ovo je bila jako teška godina. Na ličnom planu je ovo bila teška godina. Nisam robot i imam srce. Na kraju krajeva, želim da budem profesionalac i da u X Factoru u prvom planu budu takmičari, a ne ja. Ipak, muzika je deo mogu života i utiče na mene, tako nekad tokom audicija postanem emotivna” , objasnila je Nicole.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

3 KOMENTARA

  1. Izvinite sto ovde pisem ali @bravo ili bilo ko drugi da li znate ima li u NSu negde da se kupi privezak sa krejom ili takav lancic kao sto imaju u filmu Igre gladi?Plizz odgovorite @bravo ili ako neko drugi zna posto sam svuda trazila a ne mogu da nadjem…Hvala unapred i izvinite sto pisem ovde jos jednom.

  2. Vidi im se iz pogleda u ocima da se jako puno vole,a takva ljubav ne plane tako brzo.Oni su sstvoreni jedno za drugo,-so romantic -rasplakacu se…… samo da ponovo budu zajedno :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.