159
Nicole Scherzinger nije fan tvitera: “Ne želim da obaveštavam ljude kad sam...

Nicole Scherzinger nije fan tvitera: “Ne želim da obaveštavam ljude kad sam u toaletu”

159
SHARE

null

Nicole Scherzinger ima tri miliona sledbenika na popularnoj društvenoj mreži ali priznaje kako joj je mnogo prijatnije da s nekom osobom priča licem u lice.

null

“Mnogo se bolje snalazim uživo nego na stvarima kao što je tviter”, kaže Nicole. “Znam da je tviter najbolji i najbrži način da se povežem s fanovima koji me zaista vole, ali to mi i dalje nije kul – iako se trudim!” Govoreći za Live magazin, ona ističe kako i ne želi da otkriva previše stvari o sebi i nedostaju joj dani kad se o slavnima nije toliko puno znalo. “Dajem sve od sebe ali ja sam osoba koja je najbolja u situacijama jedan na jedan i ne želim da obaveštavam ljude kad sam u toaletu ili da sam upravo oprala zube.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

7 KOMENTARA

    • Odakle si? Vidim da pratis sve u vezi Nicole,nisam znala da ih ima jos kao sto sam ja :D Ne ozbiljno,mada moguce je da se vec znamo preko Neta? Twitter nick?

  1. A ko to obavještava svoje fanove da je u toaletu -.- :O .Prvi put čujem za to .Cuj ne snalazi se na tviteru , kao da je tu nes tesko napises sta imas rec fanovima i cao , pa nes sad razgovore vršiti preko twittera xD , kako bi uopste mogla uzivo sa svakim fanom da razgovara xD HAHAHAHA

  2. @micika
    Ja sam iz Banja Luke i obozavam Nicole.I ja sam se bas iznenadila kada sam vidjela koliko ona ima fanova na nasim prostorimaaa,a ima ih puno punoo :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.