Start Stars Hot News! Nicole Scherzinger: Ljubavni problemi kao inspiracija za nove pesme

Nicole Scherzinger: Ljubavni problemi kao inspiracija za nove pesme

SHARE

Celebrities Seen Leaving 'Celebrity Juice' In London

Nicole Scherzinger uspela je da izvuče nešto dobro i iz raskida veze sa Lewisom Hamiltonom: naime, njeni prijatelji kažu da je to poboljšalo njene sposobnosti za pisanje pesama.

Iako se šuškalo da su se Nicole i Lewis pomirili, nakon što je on proveo nekoliko sati u njenoj hotelskoj sobi, te glasine nisu potvrđene. U svakom slučaju, pevačica je uspela da iskoristi emocije povodom raskida i pretoči ih u nove pesme, koje su prema rečima izvora odlične, te je čak počela da razmišlja o tome da više vremena provede u muzičkom studiju, umesto u žiriju “X Factora”.
“Nicole počinje da želi što je pristala da se ponovo angažuje u šouu, posebno zbog problema u njenom privatnom životu. Ona stvara najbolju muziku kada joj je teško i sada bi radije da piše pesme umesto što sedi na mestu sudije i tuguje”, rekao je izvor za magazin Star, te dodaje da je Nicole shvatila da joj nedostaje scena kada je videla nastup Katy Perry u X Factoru.
“Zaista ju je inspirisao Katyn nastup i osetila je blagu ljubomoru. Njen problem je što uvek daje sve od sebe šta god da radi a kada je prihvatila učešće u X Factoru znala je da će zbog toga morati da pauzira muzičku karijeru.”

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR