Start Stars Hot News! Nicole Scherzinger konačno odgovorila Cheryl Cole: “Ja sam priznat izvođač”

Nicole Scherzinger konačno odgovorila Cheryl Cole: “Ja sam priznat izvođač”

SHARE

null

Cheryl je izjavila kako je bila vrlo čudna prilikom njihovog prvog susreta, a nekadašnja pevačica The Pussycat Dollsa poručila je Engleskinji da pazi kako se ponaša.

Cheryl je u svojoj autobiografiji napisala kako joj je bilo vrlo neprijatno pored Nicole, jer joj je ova konstantno pevala na uvo pesmu “Promise This”. “Kunem se Bogom, žena mi je otpevala celu pesmu u lice, bilo je tako čudno”, rekla je. Do Nicole su konačno došle ove reči pa kaže kako je vrlo negativno iznenađena zbog toga, verujeći da je Cheryl namerno loše govorila o njoj. “Ono što sam pročitala nije napisano da bih izgledala dobro. Ali, nikad ne znam u šta da verujem”, kaže Amerikanka za Fabulous magazin. “Nadam se da će ubuduće lepše govoriti o meni, zato što ja nikad nisam nešto rekla o njoj.”

null

“Nisam pročitala knjigu, ali isečci koje sam videla…”, rekla je, pre nego što je prasnula: “Ne. Prava priča je da sam je jednom srela na X Factoru i želela sam da se oseća prijatno. Rekla sam kako sam čula njenu pesmu na radiju i mislim da sam pevala reči ‘Promise This’. Ali, ja i ne znam tekst osim toga. Od toga je napravljeno nešto što se nije desilo i ne znam zašto. Ne razumem zašto bi neko uradio tako nešto. Ja sam dobra devojka, pa budi i ti dobra prema meni. Ja sam priznat izvođač, vrlo priznat. Prodala sam mnogo albuma – ŠIROM SVETA. To je ključna reč”. Naravno, Nicole je na ovaj način bocnula Cheryl, koja još uvek uspeva da stekne popularnost van Velike Britanije.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR