91
Nicole Scherzinger: Kako sam prebolela Lewisa Hamiltona

Nicole Scherzinger: Kako sam prebolela Lewisa Hamiltona

91
SHARE

The 2013 Music Summer Festival

Nicole Scherzinger ispričala je novinarima kako je jako teško podnela novi raskid sa dugogodišnjim dečkom Lewisom Hamiltonom, pa da je prošla kroz vrlo mračan period.

“Ja sam kao i svaka druga žena”, rekla je ona časopisu “Glamour”. “Mnogo noći bila sam prekrivena čitavim ćebetom od maramica. Naručivala sam ogromne pice za sebe. Definitivno sam imala mračne momente, ali sad želim da budem svetla. To pokušavam da budem. I zaista, to je nešto što možete da odaberete. To je ono što gradi vaš karakter, a ja sam pokušavala da se saberem, zbog svog posla.”
Nicole ističe i kako će svoj solo status iskoristiti da se više fokusira na sebe. “U svakom vezi je lako izgubiti sebe a važno je da se vratite onome što jeste”, rekla je. “Svoj život možete živeti slobodno i srećno ukoliko ste srećni time ko ste.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

2 KOMENTARA

  1. oni jos razmisljaju o pomirenju a ja se iskreno nadam da ce se pomirit jer oni su jedan od najljepsih parova oni si tako pristaju jedan uz drugoga  oni su tako slatki skupa MA NAJ SAVRSENI PAR IKAD

  2. Ona nikada nije izjavila da je “prebolela” Lewis-a :\ 
    @little.monster.FOREVER 
    Slazem se sa tobom u potpunosti :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.