Start Stars Hot News! Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton posle mesec dana ponovo zajedno?

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton posle mesec dana ponovo zajedno?

SHARE

nicole lewis

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton iznenadili su mnoge kada su prošlog meseca objavili da su okončali svoju pet godina dugu romansu, ali izvori sada tvrde da su se njih dvoje pomirili.

Prema pisanju lista The Sunday People, Lewis je očajnički želeo da se pomiri sa Nicole, pa ju je došao u njenu vilu na Beverli Hilsu, pošto je ona pristala da se vidi sa njim. Slavni par navodno je dugo razgovarao o tome šta mogu da urade da reše probleme sa kojima su se suočili, uprkos tome što ih zpog poslovnih obaveza razdvaja na hiljade kilometara.
“I Nicole i Lewis imali su malo slobodnog vremena, pa je to bio savršen trenutak da se vide. Nakon raskida, on je bio očajan, pa je bio presrećan kada je ona pristala da se vide”, rekao je izvor blizak slavnom vozaču Formule 1 i dodao: “Otišao je u njenu kuću u Los Anđelesu kako bi razgovarali, i oboje su zaključili da je to veliki uspeh. To je bila poslednja prilika da provedu malo vremena zajedno i da razgovaraju o njihovoj budućnosti. Oboje žele da budu zajedno ali znaju da će sve do Božića biti jako teško. Oboje su voljni da daju sve od sebe i da pokušaju da spasu vezu.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR