211
Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton ponovo zajedno? Bivši par na tajnom sastanku!

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton ponovo zajedno? Bivši par na tajnom sastanku!

211
SHARE

CA : LOS ANGELES PREMIERE OF CARS 2

“Mi nismo mogli zajedno, a teško nam je razdvojeno”, pevala je nekad grupa Bijelo Dugme, a izgleda da se na taj način može opisati odnos Nicole Scherzinger i Lewisa Hamiltona.

Njih dvoje već nekoliko puta su se rastajali i ponovo ulazili u vezu, a ove nedelje navodno su se tajno sreli u Londonu gde su razgovarali o tome vredi li da ponovo pokušaju. Izvori govore kako je Nicole svesna toga da bez Lewisa ne može normalno da funkcioniše a da je njihov susret trajao čak sedam sati i da se desio u jednom hotelu. “Oni su bili odlučni u želji da se tajno sastanu, pa su zato izabrali hotel u koji retko zalaze slavni”, tvrdi jedan insajder za časopis The Sun.

CA : LOS ANGELES PREMIERE OF CARS 2

“Nicole je bila razočarana jer su se Lewisova kola pokvarila pa su ih ljudi primetili. Morao je da pozove automehaničara. Njih dvoje nešto jednostavno privlači. Lewis je čak doveo svog psa jer je Nicole i njega želela da vidi. Ona jednostavno ne može da funkcioniše bez njega. Nekad joj je teško i da ustane iz kreveta” tvrdi isti izvor.

5 KOMENTARA

  1. Danas se svi razvode i raskidaju,i onda vidite kako ovo dvoje ne odustaju od svoje veze.Iako su oboje prezauzeti,uijek nadju razlog da se pomire,zato sto se iskreno vole i to se vidi :D Voljela bih da se pomire,i da se vjencaju i imaju djecu :)
    I inace,ova vijest nije “navodna”,oni su se starno nasli,Daily Mail je objavio slike kako Lewis napusna hotel :]

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.