137
Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton: Poslednji pokušaj pomirenja?

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton: Poslednji pokušaj pomirenja?

137
SHARE

Nicole Scherzinger & Lewis Hamilton Catch A Flight Out Of London

Kako prenose mediji, Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton duboko su nesrećni nakon svog raskida i žele još jednom da se sastanu i pokušaju da pronađu zajednički jezik.

“Planiraju da se sretnu i shvate na koji način mogu da usklade svoju vezu sa svojim životnim stilovima”, prenosi jedan insajder za The Sun. “Svi znaju kako je ovo poslednja prilika da stvari profunkcionišu”. Problem je upravo u tome što zbog Lewis i Nicole retko borave na istom kontinentu. “Čak i kad su bili u različitim zemljama zbog svojih obaveza, oni su bili konstantno na telefonu i razmenjivali su poruke” tvrdi jedan izvor. “Nicole se osećala celom kad je on bio deo njenog života. Zato joj se prethodnih mesec dan čini nemogućim za život – nekih dana je za nju prava borba da ustane i ode na snimanje X Factora. Vrlo je potresena ali ume to da sačuva od javnosti.” Držimo im palčeve – mislimo da je svima jasno kako su oni stvoreni jedno za drugo!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

5 KOMENTARA

  1. Pa nisu se ni posvadjali,samo su dugo bili razdvojeni.I bilo bi suvise glupo ako ne bi bili zajedno zato sto su savrseni zajedno! :D

  2. oni su najljepsi i najslađi par i oni zasluzuju biti skupa 
    stvarno se nadam da ce ponovno bit skupa 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.