Start Stars Hot News! Nicole Scherzinger demantuje glasine o pomirenju sa Lewisom Hamiltonom i poručuje: “Koncentrišem...

Nicole Scherzinger demantuje glasine o pomirenju sa Lewisom Hamiltonom i poručuje: “Koncentrišem se na karijeru”

SHARE

nicole

Nicole Scherzinger po prvi put je progovorila o svom raskidu sa Lewisom Hamiltonom, izjavivši da je razlaz prebolela uz pomoć “pice i maramica”, čime je demantovala glasine o pomirenju.

Bivša frontmenka grupe “Pussycat Dolls” ove subote vraća se na mesto sudije u X Factoru, uz Garyja Barlowa, Louisa Walsha i Sharon Osbourne. Ona kaže da sada želi da se koncentriše na svoj posao, te da pokušava da suzbije emocije koje je okupiraju. “Ovo su vremena kada čovek treba da izgradi karakter. Naporno sam se trudila da se saberem, zbog posla. Ja sam kao i svaka druga žena, imala sam gomile maramica po sebi tokom noći i naručivala sam ogromnu picu”, ispričala je Nicole za oktobarsko izdanje magazina Glamour.

X Factor press launch held at The May Fair Hotel - Arrivals

“Lako je izgubiti se u svakoj vezi, i zato je važno da se vratite sebi. Možete da budete slobodni i srećni kada ste zadovoljni sobom. Imam svoje mračne trenutke, ali trudim se da ostanem vedra”, poručila je ona.
Nicole je otkrila i da ne žuri sa zasnivanjem porodice: “Da nemam karijeru, bila bih kao moja sestra i imala troje dece. Odrasla sam u Kentakiju, gde je najvažnije imati porodicu, Svi moji prijatelji, rođaci, svi imaju decu osim mene, a to je zbog moje karijere. Ali, ja sam porodična osoba, deca moje sestre su moj ponos i radost, ne prođe nikad više od mesec dana da ih ne vidim. Imaću decu kara bude pravi trenutak.
Pevačica je iskoristila priliku i da čestita Simonu Cowellu na tome što će postati otac: “Volela bih da mu čestitam na dobrim vestima, mislim da će on biti dobar otac. I verovatno će unajmiti gomlu dadilja”, našalila se Nicole.

nicole s 1

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR