Start Stars Hot News! Nicole Scherzinger: “Bulimija je bila moja zavisnost”

Nicole Scherzinger: “Bulimija je bila moja zavisnost”

SHARE

Nicole danas izgleda zaista savršeno, ali poput svoje mlađe koleginice Demi Lovato, kaže da je u prošlosti imala velike probleme sa svojim telom.

null

Govoreći za emisiju VH1 kanala, Behind the Music, pevačica kaže da je njena bitka sa bulimijom počela dok je bila u grupi Pussycat Dolls: “Samo sam mrzela sebe. Mrzela sam se. Bila sam toliko zgrožena sobom i tako me je bilo sramota. Osećala sam se tako samom. Bila sam u grupi, a nikad nisam bila tako sama u životu.”

null

“Da, nervozna sam što pričam o ovome. Sramota me je. Nikad nisam pričala o tome. Kao šo sam rekla, ne želim da izigravam žrtvu i nikad ne želim da moja porodica čuje takve stvari od mene jer se bojim da bi im to slomilo srce. Nikad nisam uzimala droge, ali bulimija je u neku ruku bila moja zavisnost. Povređivala sam se tom navikom. Činila sam to svakog dana, godinama. Svaki put kad sam bila sama na sekund radila sam nešto sebi. Dobijala sam plikove i ožiljke po rukama i pokušavala sam da ih sakrijem. Mislim da su devojke to znale.”

OSTAVI KOMENTAR