Start Stars Hot News! Nicole Scherzinger besni što se Lewis Hamilton viđa sa Rihannom?

Nicole Scherzinger besni što se Lewis Hamilton viđa sa Rihannom?

SHARE

Nicole Scherzinger and Lewis Hamilton Dine Out at the Montage Hotel

Znamo već da Nicole Scherzinger jako teško podnosi raskid sa dugogodišnjim dečkom, Lewisom Hamiltonom, a sad je navodno ljubomorna što on provodi vreme s RiRi.

Samo par nedelja nakon što je raskinuo sa Nicole, Lewis je viđen na jednoj zabavi u Monte Karlu, a svedoci tvrde kako je tom prilikom uživao igrajući u društvu Rihanne. Ipak, svi su ostali bez teksta nakon što je pevačica prišla Lewisovom stolu, sela pored njega i počela da mu se umiljava! Da nije u pitanju trač, potvrđuje i DJ Or’Ell koji radi u pomenutom klubu. “Rihanna je došla oko 3 ili 3.30 ujutro odmah otišla za Lewisov sto. RiRi mi je tražila da puštam jedino hip hop a ona i Lewis su pili, igrali i dobro se zabavljali”, ispričao je on za RadarOnline.

Rihanna Perforforming At Telenor Arena

Nicole to nervira, jer ne može da shvati kao je Lewis uspeo tako brzo da je zaboravi. “Njihov raskid još je svež pa Nicole ludi”, prenosi jedan izvor za Star magazin. “Nic i Lewis su imali jaku vezu i poslednja stvar koju ona želi jeste da ga vidi u društvu jedne od najpoželjnijih žena sveta”.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR