218
Nicole Richie i Jessica Alba treniraju stoni tenis

Nicole Richie i Jessica Alba treniraju stoni tenis

218
SHARE

Nakon što su tokom nedavnog druženja Nicole Richie i Jessica Alba igrale ping pong, Nicole je odmah od svog supruga Joela Maddena tražila da postavi sto za stoni tenis u njihovom domu.

Bliski izvor izjavio je kako Nicole i Jessica imaju neverovatne figure pa je taj sport izvrstan način da ostanu u formi.

“Kasnije je igra postala veoma energična, a Albinom suprugu loptica je samo prozujala kraj uha i upala u čašu šampanjca. Oni nisu ni pipnuli svoja alkoholna pića koliko su bili zaokupljeni igrom”, dodao je bliski izvor. Devojke su celo veče igrale u visokim potpeticama, a za daljnje igranje ping ponga odlučile su se kako bi ostale u formi.

5 KOMENTARA

  1. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1SBiebzzz ♥ BIBeRA,aWRill,NIcki ManaJ,uShera,rIrI....woli i mc.flurry i Xeniju,Danicu,Milenu,Milicu,aNu,Dusana,IgOra,PEju.mAtIjU SRKYA i Iwa...a mrzi matematiqoo...!!!!

    ma ja treeniram pljuvanje u dalj…pljuni pa pogodi hahahha!!!!♥♥♥♥♥

  2. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1(¯`*•.¸I ♥ cute boys,money,shopping. . . hahaha salim se. . . I love kim kardashian, justin bieber and my best frien from the class (saru,dusana,danicu,anu,igora,milenu,milicu i jovana )(¯`*•.¸

    @SBiebzzz ahahaha xD. . . sta ima nowo???

  3. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1(¯`*•.¸I ♥ cute boys,money,shopping. . . hahaha salim se. . . I love kim kardashian, justin bieber,avril lavigne,miley cyrus,rihanna and my best frien from the class (saru,dusana,danicu,anu,igora,milenu,milicu i jovana )(¯`*•.¸

    kako jessica ima cool haljinu !!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.