Start Stars Hot News! Nicole Kidman:”Bila sam slomljena nakon razvoda od Toma Cruisea”

Nicole Kidman:”Bila sam slomljena nakon razvoda od Toma Cruisea”

SHARE

Prelepa glumica Nicole Kidman snimila je naslovnicu za martovsko izdanje časopisa Marie Claire.

Na njoj izgleda sjajno u beloj haljini dizajnerskog dvojca Dolce & Gabbana. 43-godišnja glumica dala je i intervju za spomenuti časopis i raspričala se o svom braku s Tomom Cruiseom i korišćenju botoksa.

“Čuvali smo našu privatnost. Nismo izlazili previše i bili smo jako bliski, zato je naš brak trajao deset godina. Mora se priznati da je to puno vremena, pogotovo kad se venčate s 23 godine. Nikad nisam nastojala biti slavna ličnost, no bila sam spremna na to iz ljubavi. To je nešto što je teško biti, pogotovo kad si mlad. No, oduvek sam spremna da odustanem od svega kad je ljubav u pitanju. Mislim da se iz veze koja je ispunjena ljubavlju uvek može puno toga dobiti”, rekla je Nicole.

Dodala je da je posle razvoda od Toma bila potpuno slomljena i nije verovala u novu ljubav i majčinstvo. Osim ljubavi, komentarisala je i svoju navodnu simpatiju prema botoksu. “Ponovo pomeram svoje čelo. Probala sam botoks, nije mi se svideo pa sam prestala. No, nikad nisam imala plastičnu operaciju, iako ljudi pričaju da jesam”, zaključila je zgodna glumica.

OSTAVI KOMENTAR