647
Nicki Minaj zadovoljna sobom: “Spektakularna sam u Američkom Idolu”

Nicki Minaj zadovoljna sobom: “Spektakularna sam u Američkom Idolu”

647
SHARE

 photo FFN_RIJ_ELTON_JOHN_SET2_022413_51023265_zpscd2445df.jpg

Svake nedelje u javnost stižu informacije o skandaloznom ponašanju Nicki Minaj u šou “Američki Idol” ali ona za sebe kaže da je jednostavno spektakularna.

Na nedavnoj pres konferenciji, Nicki je odlučila da nahvali sebe istakavši kako nije napravila niti jednu loše stvar tokom snimanja. “Moj najgori i najbolji momenat u ‘Idolu’? Pa nemam najgori momenat”, insistira Nicki. “Bila sam spektakularna. Da, hvaliću sebe. A moj najbolji momenat je svaki momenat. Eto, hvalim se opet.”

 photo FFN_RIJ_ELTON_JOHN_SET2_022413_51023266_zpsd8955da2.jpg

Nicki uopšte ne krije da ne podnosi Mariah Carey s kojom se bezbroj puta posvađala tokom emitovanja emisije a optužuju je da kasni na snimanja kao i da je jako razmažena. Ipak, Nicki kaže da to nije prava istina i da je jako srećna što je zahvaljujući “Američkom idolu” u prilici da svima pokaže kakva je u stvari.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

14 KOMENTARA

 1. @kravanera. ali ona je ostala ruzna…
  msm nisam ja licemer, i spoljasnji izgled nije bitan, ali brateee…

 2. Draga Nicki, toliko si glupa, ne treba sama da se hvalis, drugi su tu da ocene tvoj rad, ojoj Boze, kuda ovaj svet ide…… i tacka .

 3. Ima ogromne grudi, ali nije ružna, samo stavlja tonu šminke i perike. Već je izoperirana i nema joj druge opcije. I da, slažem se, ja stalno pjevam njene pjesme. xD

 4. auuu daj brate, kako mrzim zene koje se ofarbaju u plavo a crna kosa im raste fujjj, znaci odvratno a ona je sebi dozvolela i da je vide u javnosti sa tim,

 5. U početku su bile priče da Nicki jedva čeka da se završi ova sezona šoua “American Idol” i da nije mogla da podnese da gledam sebe na tv-u, a sada ona odjednom priča da je spektakularna.Iskreno, ja volim Nicki i mislim da ima super pesme i spotove! :) ♥ ♥

 6. Slažem se sa @andzii Ona je meni super, volim njene pjesme, ali stvarno zna nekada bit…. blago rečeno iritantna !! I ona vijest da je šminkerica (ili šta već) učinila da izgleda umjetno?! PA dušo moja, ne možeš biti tako mršava a imati grudi i dupe on 3 kilometra!!

 7. Savršena i ima najbolje pjesme, Ako vam se ne sviđa i ”glupa” vam je ,šta onda tražite ovde?Ona je daleko dogurala,i svaka joj čast! To je za divljenje! 
  Sad svi polako. http://cdn.thefader.com/wp-content/uploads/2009/11/minaj1.jpg :*

 8. Meni je niki  ljepa  i ima najbolje pjesme  ona je kraljica . A vi koji nevolite niki ili koji pišete svašta ružno o njoj jednostavno ste ljubomorni na nju .;) pa se tako izražavate da nebi pokazali ljubomoru haha vidjela bi ja vas da trebate stat pred nekoliko tisuća ljudi i otpjevati desetak pjesama i pritom postat popularni zato joj se možete samo diviti kako je uspjela tako daleko dogurati… 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.