451
Nicki Minaj: “Uživam u životu bez Twittera”

Nicki Minaj: “Uživam u životu bez Twittera”

451
SHARE

Reperka kaže kako se osećam krivom jer je unesrećila mnoge fanove zatvaranjem svog naloga na ovoj društvenoj mreži, ali priznaje kako se ona bolje oseća nakon toga.

null

Nicki, koja je imala 11 miliona sledbenika, nije sigurna da li će se uopšte vratiti na Twitter, ali ističe kako joj nedostaje kontakt sa obožavaocima. “Aktiviranje mog naloga? Ne znam još. Moram da kažem, uživam u životu bez Twittera. Ipak, osećam se loše zbog Barbza. Oni su se stvarno rastužili kad sam ga ugasila”, rekla je Nicki za The Sun.

null

“Mislim da većina izvođača oseti mnogo negativnih ljudi na Twitteru, ali hvala bogu, imam toliko mnogo sledbenika da ih ne viđam previše. Vidim ponekog s vremena na vreme, ali u većini slučajeva, fokusiram se na nešto dobro. Sa negativnim tvitovima se borim tako što uradim ritvit i kažem nešto nepristojno”, zaključila je Nicki.

12 KOMENTARA

  1. na 2goj slici kao krmaca jbt..nasta lici OMG… a uziva u zivotu bez twitera-pa od twidera se ne zivi Nicki..mogli su tvoji menadzeri ili neko drugi da twituju umesto tebe ako ti smetaju negativni komentari..a verujem da ih je bilo punoo ;)

  2. █████████████████████ ogrebi misem!
    ……
    Stavi ovo na zid 5 grupa ili strana ili u 5 komentara i kad to zavrsis ogrebi misem ovo crno i pokazace ti se IME ONOGA KO TE VOLI!
    radi 100%

  3. SVA JE FEJK I ISFOLIRANA ! cela ! kako privlaci sad paznju medija ! napumpala si guzicu ova kosa izblajhana unistena crkotina usta ko baloni nokti u fazonu a la NEMAM GRICKALICU nakit kao iz nekog ratnog plemena u africi a obrve ko da su izlivene od gume sva je isfolirana i fejk kao i SVE njene pesme jer se u njima ne cuje nimalo njenog glasa nego je SVE preradjeno ! UZAS !

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.