1102
Nicki Minaj ponovo na meti: Koleginica je optužila da ne zna da...

Nicki Minaj ponovo na meti: Koleginica je optužila da ne zna da peva

1102
SHARE

Pevačica proslavljenje grupe TLC, Tionne Watkins izjavila je za medije da Nicki Minaj nema pravo da sudi u Američkom idolu jer nema veze s pevanjem.

null

Tonne kaže da Nicki jednostavno ne poseduje vokalne mogućnosti kao njene kolege iz žirija, Mariah Carey ili Keith Urban pa nije u redu da ona drugima govori da li pevaju dobro ili ne. “Ne poštujem polovinu ljudi koje vidim u ulozi sudija. Kako će ona meni da kaže šta da radim kad nema pojma da peva”, rekla je govoreći o reperki. “Zašto je ona uopšte tamo? Sad su i reperke koje ne znaju da pevaju sudije? Znači, sve se bazira na popularnosti, ali kako ko voli. Sve što kažem jeste da nikad neću gledati neki tvoj šou.”

FOTO: SIPA

18 KOMENTARA

  1. Aman jadna ona pustite je sta vam je skrivila ? -_-

  2. Nicki stvarno ne zna da pjeva…pa dajte Stupid hoe ne moze se nazvat pjesmom kao i ostale njene pjesme..jedino joj je Turn me on dobra i tu je zasluzan David Guetta..lupajte minuse to mi nece promijeniti misljenje

  3. Pa da li bi Nicki bila tako poznata da ne zna da peva? I da li bi pokupila toliko nagrada? Mozda izgleda lako repovati, ali, onaj ko repuje, mora da zna i  obicno peva… Tako da… haters gonna hate!
    BARB 4EVER! <3

  4. Pa Nicki je po zanimanju reperka. A ona tvrdi da Nicki ne zna da peva? Očigledno nije odslušala Marilyn Monroe, gde je Nicki pokazala šta ume. ;)

  5. Sto su svi napali Nicki,Nicki ima sluha i glasa,ali ipak se ne moze reci da ima neke posebne glasovne sposobnosti,a i potpun pjevac je pjevac koji zna da svira neki instrument tj. da ima muzicku skolu.

  6. Kao prvo u zivotu nisam cula za ta TLC ili sta vec. Nicki je moja ominjena pevacica i smatram je za osobu koja je promenila muziku.  Nikada joj nece biti ni do kolena i kao stoj je rekla KristinaMinaj, Kiss My Ass.

  7. Ovako.Nicki nema blage veze sa pevanjem.Repovati možda i zna,msm ne možda zna ali to je odvratno u LIVE izdanju.90% fanova vole Nicki zbog njenih oblina (ako bih mogla to tako nazvati s obzirom da je sva plastična)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.