291
Nicki Minaj: Po prvi put na filmskom platnu u komediji sa Cameron...

Nicki Minaj: Po prvi put na filmskom platnu u komediji sa Cameron Diaz

291
SHARE

Nicki Minaj je nesumnjivo dama sa mnogo talenata! Pored uspešne muzičke karijere i angažmana u šouu “American Idol” ova pevačica će se uskoro oprobati i u glumačkim vodama.

Naime, Nicki je navodno dobila svoju prvu veliku ulogu u filmu, i to u komediji “The Other Woman”, koju će režirati Nick Cassavetes. Tako će Nicki imati priliku da glumi sa velikom filmskom zvezdom Cameron Diaz, ali i sa Leslie Mann i Kate Upton. Nedavno je i sama Nicki nagovestila da bi uskoro mogla da glumi u filmu:
“Trenutno radim na nečem novom. Ne mogu da otkrijem mnogo o tome, ali definitivno ima veze sa glumom”, izjavila je ona za MTV News. Nicki je rekla da je gluma njena prva ljubav i da je ranije upisala jednu poznatu umetničku školu u Njujorku kako bi postala glumica. Ipak, na javnu scenu uspela je da se probije zahvaljujući svojim muzičkim sposobnostima. Ipak, ovo za Nicki neće biti prvi put da dobije glumački angažman. Prethodno je pozajmila glas jednom liku u popularnom animiranom filmu “Ice Age: Continental Drift”. Jedva čekamo da je vidimo na bioskopskom platnu!

Autor: Life Content

11 KOMENTARA

  1. Dajte čoveče sad i ona glumi….. Ma stvarno svi koji imaju talenat za pevanje sad imaju i za glumu baš me zanima kako će da glumi….  Ali oni tako postaju još poznatiji ;) , ne rade oni to za džabe. Ali možda će i lepo da glumi ne kažem da neće!

  2. iskreno, slazem se sa tb funnybunny, ae da kazemo da je rep talenat, ali nema ona neki OGROMAN talenat, nego SRECU jer je uspela da se probije na scenu…#iskreno

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.