405
Nicki Minaj otpustila frizere i šminkere nakon glasina o plastičnim operacijama

Nicki Minaj otpustila frizere i šminkere nakon glasina o plastičnim operacijama

405
SHARE

Nicki Minaj nedavno se susrela sa optužbama da njen izgled nije prirodan i da se podvrgla brojnim estetskim operacijama, što je poevačica demantovala, ali ove glasine nisu prošle bez nedužnih žrtvi.

Naime, pevačica navodno je otpustila svoj tim šminkera i frizrera koje smatra odgovornim za to što izgleda neprirodno, jer iako je fanovi nazivaju Barbikom ona ne želi da izgleda plastično. Izvori tvrde da nicki sada kada je završila sa učešćem u šouu American Idol, želi da se vrati stvaranju muzike i da se afirmiše kao prava rep umetnica. “Nicki očajnički želi da je shvate kao ozbiljnu muzičarku. Otpustila je svoju dugogodišnju frizerku koja je odgovorna za neke njene lude frizure tokom prethodnih godina. Takođe je otpustila i stilistkinju”, otkrio je izvor za magazin The Sun.

Izvor: Life Content

12 KOMENTARA

  1. “pevačica navodno je otpustila svoj tim šminkera i frizrera koje smatra odgovornim za to što izgleda neprirodno”. Koja debilusa!

  2. Nisam fan ali ni hejter. Ali ispada glupo: Ček, znači nju tjeraju da nosi sve te frizure, i odjeću, i ne daju joj da bude ”normalna”? Ako ne, onda je sve to opet njena ideja i ona njima govori u kakvom izdanju želi da se pojavi na sceni, a ostatak ekipe sluša naredbe. Mislim, ako joj se već nije sviđalo kako izgleda s previše šminke i tako to, mogla im je reći,a ne sad ih otpustiti kad su se pojavile sve optužbe. o.O

  3. Njen odluka, njen izbor.Mislim da niko tu ne treba da se meša, ali ću samo reći da mislim da Nicki preteruje.Niko nju ne može naterati da se oblači ili da nosi nešto što ne želi.Mada, možda su ovo samo tračevi u kojima nema istine.Ja samo znam da jedva čekam da čujem njen novi ablum “Pink Friday: Pink Script”. :) ♥ ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.