Start Stars Hot News! Nicki Minaj oduševila Nellyja: Ona je sjajna!

Nicki Minaj oduševila Nellyja: Ona je sjajna!

SHARE

Nelly Hosts The Rehab Pool Party

Slavni reper Nelly za svoj najnoviji singl “Get Like Me” udružio je snage sa Pharrellom Williamsom i Nicki Minaj, koju je javno pohvalio i nazvao je kompletnim izvođačem.

Celebrities Spotted During New York Fashion Week

Dok su snimali pesmu i spot, Nelly, čije je pravo ime Cornell Iral Haynes Jr, bio je oduševljen Nickinim talentom i za nju je imao samo reči hvale.
“Ako treba da uradite spot, zašto ga ne uraditi sa Nicki? Pokušali smo da osvežimo uspomene i da vratimo neke stare dobre spotove. Ona je sjajna i celokupna, ona donosi sve u pesmu”, rekao je reper u razgovoru sa radijskim voditeljem Nickom Grimshawom, te dodao:
“Ona dodosi harizmu, Ona donosi zvezdanu moć kao i svoj glas i tekstove. Ona je potpuni umetnik. Ona voli hip-hop i dobra je u svom poslu. Ume da ceni poziciju u kojoj se nalazi.”

Pharell Williams Unveils Qream!

Nelly, koji je nedavno nastupio u Liverpulu u okviru jednog muzičkog događaja, pohvalio je i Pharrella, sa kojim redovno sarađuje od svog drugog albuma 2002. godine.
“Pharell je bio deo moje karijere od mog drugog albuma. Od tada smo uradili ‘Hot in Herre’, a za naredni album uradili smo ‘Flap Your Wings’ i konstantno stvaramo dobru muziku. Dobra stvar u vezi sa njim jeste što te on tera da probiješ granice i tako izvlači najbolje u tebi. Od je jedan od nekolicine producenata kojima možeš da veruješ u smisli da mu dozvoliš da te vodi u nove teritorije”, rekao je Nelly.

Izvor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR