153
Nicki Minaj napala Stevena Tylera

Nicki Minaj napala Stevena Tylera

153
SHARE

null

Sjajni pevač i vođa Aerosmitha negativno je govorio o sadašnjim sudijama u Američkom idolu a Nicki je komentare shvatila vrlo lično, pa je Stevena čak optužila za rasizam.

Steven je o sadašnoj generaciji sudija, koju osim Nicki čine još Keith Urban i Mariah Carey rekao: “Morate iskazati svoje mišljenje. Za mene to nije bilo teško ali za neke jeste pa menadžer mora da im govori ‘Umukni i daj im svoje mišljenje’. Ova deca stižu iz neke nedođije u Njujork i preplašena su. Nećete izvući najbolje iz njih. Čak i kad bi se pojavio Bob Dylan, Nicki Minaj bi ga poslala kući! Sa druge strane da smo mi tu, izvukli bismo najbolje od njega, kao što smo učinili sa Phillipom Phillipsom. Samo kažem.”

null

Nicki je poludela zbog svega pa je nekako optužila Stevena da je vređa samo zbog boje kože. “Steven Tyler kaže da bih ja poslala Boba Dylana kući??? Steven, nisi me video kako sudim niti jednom kandidatu. Znam da si želeo da sačuvaš svoj posao, ali o tome pričaj sa producentima. Ništa ti nisam uradila. To je rasistički komentar. Misliš da ne bih volela Boba Dylana??? Zašto, jer sam crna? Od*ebi i brini o sebi dušo.”

FOTO: FAME

7 KOMENTARA

  1. Hahahaha ovo samo njena suplja glava moze da shvati kao rasisticki komentar.Covek je rekao svoje misljenje a ona odgovara psovkama i pokazuje svoje malogradjanske manire…kako je samo ogavna.

  2. Ne volim Nickinu muziku, više volim muziku Aerosmitha, ali Nicki mi je oduvijek bila draga kao osoba. Ali ipak je ovdje ispala glupa. Kakav rasistički komentar. 0.o

  3. Ali ja ne verujem koliko je ona sad ispala glupa….Jao bolje cuti kravo sisata…
    Covek je upravu i nista pogresno nije rekao…A ako je tu nesto rasisticko onda ne znam, stvarno me je iznervirala, ne ona nego njena ‘pamet’…Kako moze tako da odgovara coveku kao sto je on?! Ja ne verujem..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.