260
Nicki Minaj: “Ja u stvari mrzim kupovinu”

Nicki Minaj: “Ja u stvari mrzim kupovinu”

260
SHARE

Iako na sebi uvek ima nove krpice, muzičarka ističe kako joj odlazak u šoping baš i nije na spisku omiljenih aktivnosti.

null

Ona kaže kako joj dizajneri sami šalju odeću a da je ona na kraju poklanja, uključujući čitavu seriju preskupih Louis Vuitton torbica. Kako prenosi Showbiz Spy, Nicki je o svemu rekla: “Ja u stvari mrzim kupovinu. Šalju mi mnogo stvari koje mi napune ormar, a onda ih poklanjam”, rekla je. “Na primer, dala sam čitavu gomilu Louis Vuitton torbica mojim prijateljicama. To je uvek zabavno.”

null

Nicki je jako zahvalna svojim prijateljica na podršci pa je rekla i kako ih je častila novim automobilima: “Jednoj sam kupila Range Rover, drugoj Mercedes a trećoj BMW X6.”

Nicki često kritikuju da promoviše golotinju iako ima mnogo mladih fanova, ali ona insistira da to nije tačno. “Nisam drugačija od drugih devojaka. Za mene se sve svodi na rep, pisanje i glumu – ništa drugo.”

18 KOMENTARA

  1. Ma to su drugarice,kakvo druzenje iz koristi,kakvi bakraci..one nju vole i bile bi sa njom super i da je kao i svi mi ostali.. XD Salim se..ja bih iskreno malo porazmislila da sam na Nickinom mestu..ali dobro ona ih zna bolje od mene naravno i zna zasto se druzi s njima.. ;) @Pheobe1 haahahhahaha..meni moje ni cokoladu..samo mi neki put daju zvaku.. XD Salim se,dobre su one.. :D

  2. Iskreno lijepo je to da imaš za prijatelja nekog poput nje!Ne zbog autića i torbica!Već mi se sviđa što je cool, pametna i inteligetna osoba!Haj’ Nicki kad si već pri parama haj’ i meni neš’ kupi! hahhahhahahhahahahhahahhahahah lol :P I0m just kidding!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.