460
Nick Jonas kreće na turneju sa novim bendom!

Nick Jonas kreće na turneju sa novim bendom!

460
SHARE

SIPAUSA30050060_000006

Zvezda Jonas Brothersa, Nick Jonas, napravio je pauzu od sviranja u bendu i od nove godine kreće na turneju sa svojim novim bendom ”The Administration”.

Nick (16) je potvrdio da je ranije ove godine formirao novi bend i da će ”Jonas Brothers” pauzirati u narednom periodu kada on bude svirao i pevao sa ”The Administration”.

Joe i Kevin su ubrzo potom odbacili sve glasine da ne podržavaju svog brata Nicka, i na Twitteru napisali da su ”uz njega i da su veoma uzbuđeni njegovim novim projektima.”

52 KOMENTARA

  1. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ma ona lujka Slatka mala me vredjala…i onda sam se potpisivao u njeno ime i malo je vredjao na svakoj stranici owog sajta xD…………………pa msm ona meni da govori kako sam ja kreten,nzm shta mi je pisala……………………..BOODALA je kakogod

  3. JEDNA SWATKA MAWA SVO VREMA GOVORI DA JE RTD.,BUDALA,KRETEN,A JA NZM.ZASHTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Zato shto sam se ja potpisivao u njeno ime jer me je ona vredjala,govorila mi da sam idiot na chetu,i potpisivala se u moje ime na chetu,i stalno mi dislajkuje komentare………..a sad ce da vidi kako je to xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.