123
Nick Jonas: ”Izvinite što sam otkazao koncert!”

Nick Jonas: ”Izvinite što sam otkazao koncert!”

123
SHARE

Nick Jonas je uverio svoje fanove da se dobro oporavlja od misteriozne bolesti koja ga je naterala da otkaže svirku sa svojim novim bendom prošlog vikenda.

Nick (17) je trenutno na turneji po SAD-u sa bendom ”The Administration”, ali su momci morali da otkažu svirke u Denveru (Kolorado) u nedelju, jer se zvezda nije osećala najbolje.

Nick je na svojoj Facebook stranici obavestio fanove da se dobro oporavlja. ”Osećam se mnogo bolje! Svima u Denveru – hvala puno za sve lepe želje i još jednom se izvinjavam što nisam mogao da dođem.”

11 KOMENTARA

  1. MA RAZUMEMO TE NICK…..I NARAVNO OBOZAVAMOOOOOOOOOOOOOOOOO TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!MSM JAAAAAAAAAAAAA TE OBOZAVAMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!

  2. ma koji ti je djavo..rekla si da ix volis….???????!!!!!!!!!!!!a osim toga….NE DELIM TVOJE JADNO MISLJENJE!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Pa zashto te to onda dotiche?A,da,ja rekla pa POREKLA!!!!!!Ne mrzim ih samo me ne privlache,a taj komentar sam poslala dok se nisam IZVINILA,za tvoju informaciju!!!!!!!!

  4. PA RECIMO DA ME DOTICE ZATO STO NE VOLIM DA NEKO PRVO KAZE DA SU JONAS BROTHERS SOOOPER A ONDA DA IX PLUJE I NA TAJ NACIN PRAVI BUDALU OD MENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I DA,AKO VOLIS th IDI NA NJIXOVU STRANICU!!!!!!!!!!!!!!!

    • A TI AKO VOLISH J KRETENE NE IDI NA:TOKIO HOTEL,TAJNA VEZA BRACE KAULITZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. aa da, misteriozna bolest…omg! ala se*e decko! xD jao jadan, nije se osecao najbolje…bole me uvo za njega xD kreten lol -.-

  6. ma dajj vishe zajei da seresss!!!!!!!!Nick Jonas je stvarno bio bolestan ,a ti ako ne verujesh idi na net pa citajj!!!!!!!!!!!!!!!KaulitzQueen ja nisam ishla tamo….!!!!I nisu kreteni i prestanite da ix vredjate,a ti Lauter’sgirl ne mlati vishe,i nije kretennn!!!

  7. ako ga nevolite sto onda komentarisete!!!!!!!!!………. mozda mu i nije bilo dobro…… msm kome bi bilo dobro od toliko lepote…… decko je presladak…… !!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.