233
Nick Grimshaw brani svoje prijateljstvo s Harryjem Stylesom

Nick Grimshaw brani svoje prijateljstvo s Harryjem Stylesom

233
SHARE

null

Mediji nisu dali mira Harryju Stylesu dok se zabavljao s Caroline Flack koja je od njega starija 15 godina, a sad su se obrušili i na njegovog velikog prijatelja, DJa Nick Grimshawa, tvrdeći da nije normalno što se njih dvojica druže.

Britanski tabloidi kažu da je razlika od devet godina prevelika, ali Nick u intervjuu za Now magazin kaže da ne vidi u čemu je problem. “Pa to i nije tako čudno zar ne?”, kaže 28-godišnji Nick. “Meni je to potpuno normalno: DJ je prijatelj sa pop zvezdom. Nije on neki čudak koji ne zna da priča. Harry je jako zabavan. Kad god ga neko upozna, obavezno kaže ‘Da, stvarno je dobar i zabavan. Svi onda razumeju naše prijateljstvo.”

null

“Jednom smo se družili do 4 ujutro pa smo zaključili kako nema poente da uopšte spavamo te noći. Zato smo odlučili da ostanemo budemo i zajedno smo otišli u moj radio šou. Mislio sam kako bi bilo bezveze da se samo ja pojavim mamuran u studiju. Kasnije sam rekao Harryju, ‘Zar to nije bilo smešno? Ili smo zbog mamurluka mislili da je to smešno?’ Ipak, mislim da se ljudima to svidelo.” Da li ti misliš da je čudno što su Nick i Harry toliko bliski?

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

15 KOMENTARA

  1. +5 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...anchy-manchy QUEEN....Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......

    najsladji su…<3

  2. Jaooooj! Kako mrzim ove što im padnu takve ideje napamet! Sada su ovi u vezi- ma sigurno! :P Moj Hazza je najbolji i savršen! Ima toliko devojaka na svetu, a sad ga optužuju što se druži sa njim! Pa nek se taj što mu je palo na pamet zapita da li on ima tako dobre prijatelje hao Harry! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.