286
Niall Horan: Volim da snimam pesme u boksericama

Niall Horan: Volim da snimam pesme u boksericama

286
SHARE

niall horan

Niall Horan otkrio je neke intimne detalje o onome što se dešava dok sa kolegama iz grupe One Direction snima nove pesme, pošto je izjavio da voli da bude u boksericama dok je u studiju.

Mnogima omiljena pesma “What Makes You Beautiful”, kako je Niall otkrio, snimljena je dok je on bio samo u donjem vešu. “Radim to već neko vreme. Snimio sam 0What Makes You Beautiful” u boksericama. To je bio prvi put, a skinuo sam se jer mi je bilo jako vruće u studiju, i od tada to stalno radim”, priznao je pevač, koji očigledno nema problem sa otkrivanjem privatnih detalja u javnosti. U svakom slučaju, ovo je još jedan razlog više zašto bismo voleli da prisustvujemo snimanjima novih pesama One Directiona.

Izvor: Life Content

24 KOMENTARA

  1. Directioneri, samo sam zelela nesto da vam kazem, vezano za rubriku u novom Bravu kako ce Harry napustiti 1D.
    PA, AKO STE PRAVI DIRECTIONERI, NECETE VEROVATI. I sami znate koliko se njih petorica vole, i koliko puta su rekli da se nece raspasti. Sad, ako on snima solo pesmu, sta ima veze? Samo zeli da isproba. I nabrojali ste kao primer Robbie-ja i Justina. A niste se setili Cheryl Cole? I ona ima uspesnu solo karijeru, pa je opet snimala sa Girls Aloud-om. E sad, sto su se raspale, nema veze sa solo karijerom. Tako da… ne verujte svemu sto procitate. Bravo izvini, ali to je moje misljenje. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.