527
Niall Horan u vezi s manekenkom Zoe Whelan?

Niall Horan u vezi s manekenkom Zoe Whelan?

527
SHARE

null

Ako je verovati britanskim medijima, Niall Horan ne samo da je u vezi s manekenkom, već su njih dvoje zajedno već nekoliko meseci!

“Niall je tajno u vezi sa Zoe već nekoliko meseci, nakon što ju je upoznao u bekstejdžu”, prenosi jedan izvor za The Sun. “Ona je iz Dablina ali radi u Londonu kao model. Zoe putuje svuda po Ujedinjenom Kraljevstvu kako bi bila s Niallom dok je njegov bend na turneji. Najveći znak da je njihova veza ozbiljna jeste što ju je upoznao sa svojom porodicom na bratovom venčanju.”

null

“Zoe je prva devojka koju je Niall doveo u svoj rodni grad tako da je to za njega bila velika stvar. Niall se prema njoj ponaša zaštitnički jer je stidljiva, ali njegovoj familiji Zoe se jako dopada”, dodaje isti izvor. Zoe inače često šalje poruke momcima iz 1Dja ali i Niallu, kojem je poručila da i ona za dve nedelje skida zubnu protezu.

IZVOR: Life Content

30 KOMENTARA

  1. Fangirl naslov ce biti “Niall Horan: Nikada nisam upoznao Zoe Whelan.” a prva recenica sigurno “Mladi pevac One Directiona, Niall Horan, tvrdi da nikada nije bio u vezi sa Zoe Whelan.” ja ne verujem u to da su u vezi!!!
    Al ako jesu srecno.

  2. lepa je, ali ne mislim da su zaj, pogotovo ako je to tajna vz, kako su ih provalili????O.o
    i mn nekako ona vise ide sa Zaynom, a on bi pre isao sa Perrie.#moje misljenje :)

  3. Nije istina da su u vezi svi bism to vec znali, ne verujem da su mogli to nekooliko meseci da kriju. Niall ♥♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.