205
Niall Horan: Taylor Swift je jedna od mojih omiljenih pevačica

Niall Horan: Taylor Swift je jedna od mojih omiljenih pevačica

205
SHARE

Da li je Taylor Swift izabrala pogrešnog momka iz One Directiona? Niall Horan nedavno je izjavio da mu se veoma dopada Taylorina muzika i da je ona jedna od njegovih omiljenih pevačica.

Niall je u intervjuu za irski magazin Hot Press izjavio da često u automobilu sluša Taylorin novim album i da je to jedan od njemu omiljenih izdanja. Ipak, kako je izjavio, on najviše voli da sluša rok muziku: “Volim bendove The Eagles, Bon Jovi i The Rolling Stones, još od kada sam bio mali. Oduvek sam voleo takvu muziku, ali u principu slušam sve žanrove”, rekao je pevač. Pitamo se da li će mu se toliko dopasti i naredni album Taylor Swift, koji će navodno da sadrži i neke pesme posvećene njegovom kolegi iz benda Harryju Stylesu.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

17 KOMENTARA

  1. Pa,ako mu se svidja muzika ne znaci da je zaljubljen u nju…Ne znam zasto oni ne mogu da vole osobe suprotnog pola,a da neko ne kaze da im se svidjaju!!! I ja volim the rolling stones xD! 

  2. Paa ne verujem da je ovo tacno…ionakoo u nekooj od predhodnih vesti ste objavili da niko iz bendaaa ne gotivi Taylor i ne slusa njenu muziku…i sad ovo..ne verujem u ovo ..!

  3. Nisam bas sigurna da je ovo istina jer ste jednom napisali kako niko iz 1D-a ne voli bas mnogo Taylor,a i nekako ne lici mi to na Nialla,ali ok,mozda gresim,u svakom slucaju njegova stvar! xD

  4. +6 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I♥Sleeping{TaylorSwift, Shakira, OneDirection, ToseProeski, ViseSeNeVracas}[Nenadator4Ever, Mayator, @nator, Anator, Perkator, Ninator, Veljkator♥, Sandrator, Anjator, Veljkator, Slavicator,Natalijator, Filipator]

    volim je i ja i volim Nialla! <33 mica <33

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.