294
Niall Horan siguran da One Direction ostaje na okupu

Niall Horan siguran da One Direction ostaje na okupu

294
SHARE

null

Razgovarajući sa medijima, Niall Horan otkriva kako bend već ima isplaniranu 2014. godinu kao i da nema govora o tome da će članovi 1Dja razići.

U intervjuu za Q Music radio stanicu, mladi Irac je rekao: “Definitivno se nećemo raspasti. Već imamo isplanirane stvari za ovu i veći deo sledeće godine.” Mediji su ranije preneli informaciju da bend sigurno ostaje na okupu barem do 2016. godine, do kad bi trebali da izbace još tri albuma. Prethodno, Harry Styles je saopštio kako nema nameru da napusti One Direction i zamolio je novinare da više ne prenose takve vesti jer time bespotrebno uznemiravaju fanove.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

14 KOMENTARA

  1. Molim sve koji mogu da pomognu majci mog druga koja boluje od leukemije.Radi se o majci troje dece koja se vec 2 godine bori sa leukemijom.Ona se sad nalazi u nemackoj i potrebno je 150 000 eura da bi joj pesadili kostanu srz.Akcija je vec pokrenuta i sakupljno je 20 000 eura,Mozete poslati poruku na brojeve koje cete videti na ovoj stranici.Podelite svojim prijateljima na facebooku i ostalim drustvenim mrezama,zato sto nama to malo znaci,a njoj i njenoj porodici previse <3 link to facebook.com

  2. Malo-malo pa izbacite neku ‘socnu’ laz kako se 1D raspada…I nakon 5 minuta to opovrgavate kojekavim ‘navodnim’ izjavama..Ja sam Directioner i vjerujem da se nece raspasti,al’ poprilicno me nerviraju takvi naslovi!
    :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.