295
Niall Horan priznaje: Dosta mi je fanova koji vrište!

Niall Horan priznaje: Dosta mi je fanova koji vrište!

295
SHARE

Pomislili biste da se Niall Horan već navikao da čuje vriske fanova gde god da se pojavi, ali zvezda One Directiona izjavio je da mu je toga već dosta.

"One Direction: This Is Us" New York Premiere

U razgovoru za The Sun, on je rekao: “Voleo bih kada bi fanovi, kada već dobiju 20 sekundi sa mnom, lepo seli i na brzinu porazgovarali, umesto da samo krenu da vrište u moje lice. Ja samo želim da popričam sa njima i da čujem šta oni imaju da kažu!”
Niall je uz to priznao i da on i njegov kolega iz benda Harry Styles ne vole da izlaze u klubove i da im se više dopada da uveče odu u neki pab. “Ja nikad ne izlazim! Idem samo u pabove. Mrzim klubove, ne možeš ni sa kim da razgovaraš. Možeš samo da vičeš na ljude.”
Izgleda da je Niall ljubitelj mirnog i tihog života!

Autor: Life Content
Foto. FAME

26 KOMENTARA

  1. @SERBIA NEEDS ONE DIRECTION! ( Directioner #1) i @1D are my life U PRAVU STE!!! MORAMO DA IH DOVEDEMO U SRBIJU!!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :) BILO BI DOBRO DA AKO DODJU NA X FACTOR DA ODRZE I NEKI KONCERT! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    IDEMO DIRECTIONERI! 1D DOLAZITE U SRBIJU!!!
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ SALJITE NA TWITTERU #SerbiaWantsOneDirectionOnXFactor ♥

  2. Ja volim 1D, ali Niall i ostali momci moraju da se naviknu na tako nesto jer su poznate licnosti,naravno nema potrebe da se navikavaju vristanjem u lice , ali opet moraju biti spremni na sve. Sto se tice fanova , fanovic koji mu vriste u lice, i znaju da njemu to smeta , oni mu onda nisu pravi fanovi… Ovog puta se u potpunosti slazem sa Niall-om.

  3. @Sve moze….osim One Direction Jaoo da, potpuno se slazem, a tu ljubav iskazuje pljuvanjem fanova :D Inace, kaze se ‘Sve moze osim One Direction-a’. Padezi, padezi! Pa razumem ga. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.