528
Niall Horan previše pije, njegova porodica moli Harryja Stylesa da ga kontroliše

Niall Horan previše pije, njegova porodica moli Harryja Stylesa da ga kontroliše

528
SHARE

Nekad se čini da je Harry Styles član 1Dja koji najviše uživa u noćnom životu, ali izgleda da ga je Niall Horan ipak nadmašio u tome.

null

Niallov otac zamolio je Harryja da pripazi na njegovog sina, jer on pije više nego što može da podnese. “Dva piva i on je gotov”, rekao je jedan izvor za Daily Star. Bobby Horan šalje poruke Harryju, jer je on Niallov najbliži prijatelj iz benda. Zna da njegov sin loše podnosi piće , pa je zamolio Harryja da obrati pažnju na njega.”

null

Niall je nedavno prisustvovao venčanju Rochelle Wiseman i Marvina Humesa gde je takođe bio vidljivo pijan. “Niall je bio potpuno pijan na venčanju prošlog meseca, pao je na zemlju i rekao neke stvari zbog kojih mu je kasnije bilo žao. Nije bio u mnogo boljem stanju nakon što je One Direction nastupio na zatvaranju Olimpijade. Bobby veruje Harryju i želi da on povede računa o tome da Niall odgovorno pije u budućnosti.”

48 KOMENTARA

  1. a ljubav dva piva brt ja mogu da popijem 22…xD brt on je savrsen za mene imam neki osecaj da cu ga upoznati osecaj me nikada ne vara…a najbolje od toga je sto moj stric zivi preko puta njegove kuce u irskoj u Mullingaru…jedva cekam da odem kod strica!mislim da je moj…mozda je smesno ali ja se tako osecam…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.