341
Niall Horan potvrđuje: Nije u vezi sa Zoe Whelan

Niall Horan potvrđuje: Nije u vezi sa Zoe Whelan

341
SHARE

null

Svet je juče obišla informacija kako je pevač One Directiona u tajnoj vezi s manekenkom Zoe Whelan ali Niall je to ekspresno demantovao.

null

Za vreme razgovara sa fanovima nakon koncerta u Njukaslu, Irac je jasno rekao kako je još uvek sam. Na pitanje “Da li imaš tajnu devojku ili to nije istina?” Niall je rekao: “Nemam!”. Prethodno, taj trač demantovala je i Zoe koja je zbog brojnih vređanja ljubomornih Directionerki morala da ugasi tviter. Ona je o svemu rekla: “Ne, Niall i ja nismo u vezi. Sad kad sam vam to objasnila, možete nastaviti sa svojim životima. Molim vas, prestanite da me vređate.” Da podsetimo, magazin The Sun prethodno je objavio kako su Niall i Zoe u tajnoj vezi, kao i da je manekenka bila gošća na venčanju njegovog brata. Doduše, Zoe je zaista bila na svadbi ali očigledno da ona i Niall nisu ništa više od prijatelja.

IZVOR: Life Content

18 KOMENTARA

  1. cas jeste,cas nije….jel’ ima ovde nesto sigurno….nmvz ali zao mi je bili bi baaaas lep par……………………………….<3

  2. rekla sam da sto posto nije tacno!!!!!!!!!!!!!…………lepotan moj naci ce on neku slatku malu braon oci,crna kosa mladja od njega directionerka(HAHAhahahahahahah verovatno)

  3. COOL!!! Vise sansi za Directionerke i mene, naravno. Hahahahah <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.